Groothandel in dagverse ui-producten

✓ Dagverse ui-producten
✓ Geen kwaliteitsverlies
✓ FSSC-gecertificeerd

Als groothandel in dagverse ui-producten doet u graag zaken met een leverancier die veel waarde hecht aan kwaliteit en hygiëne. Het familiebedrijf Mol Fresh Food is één van de Nederlandse markleiders op het gebied van uienverwerking. Wij vinden kwaliteit en hygiëne erg belangrijk en we zijn dan ook erg trots op onze certificaten, waaronder het FSSC 22000-certificaat.

Bent u Geïnteresseerd in een leverancier voor uw groothandel?

Neem contact op met ons!

Dé leverancier voor een groothandel in dagverse geschilde ui-producten

Onze witte uien, rode uien en sjalotten worden direct na aankomst in ons pand in Putten teruggekoeld tot 2 à 3 graden Celsius, waarna de uien gepeld en eventueel gesneden en verpakt worden. Vervolgens vervoeren wij deze uien veelal dezelfde dag nog naar onze klanten. Onze vrachtwagens brengen onze dagverse ui-producten onder perfect geconditioneerde omstandigheden naar u als groothandel toe. Ook tijdens het vervoer ontstaat er dus geen kwaliteitsverlies.

Neem contact op voor ui-producten van kwaliteit

Ons bedrijf is gespecialiseerd het machinaal schillen van uien. U kiest bij ons voor ongesneden uien of voor verpakte uienblokjes of uienringen. Deze gesneden dagverse ui-producten worden vooral geleverd aan de horeca, de vleesindustrie, maaltijdverwerkende bedrijven en groothandels voor vis of groente. Wilt u graag meer informatie over onze producten? Stuur dan een e-mail naar info@molfreshfood.nl of bel ons op +31 341 491795.