Dé groothandel voor gepelde uien

✓ Dagverse ui-producten
✓ Geen kwaliteitsverlies
✓ FSSC-gecertificeerd

Mol Fresh Food in Putten is dé leverancier voor een groothandel voor gepelde uien. Met behulp van onze op maat gemaakte machines schillen wij uien snel en hygiënisch, zodat er geen kwaliteitsverlies ontstaat. Ook tijdens het vervoer naar de klant toe blijft onze kwaliteit gewaarborgd. Onze uien worden gesorteerd op bijvoorbeeld de maat. U heeft bovendien de mogelijkheid om te kiezen tussen gepelde witte uien, rode uien en sjalotten.

Bent u Geïnteresseerd in een leverancier voor uw groothandel?

Neem contact op met ons!

Alleen de beste uien gaan naar de groothandel voor gepelde uien

U kunt bij ons terecht voor gepelde uien voor uw groothandel, maar ook voor gesneden uien zit u bij ons goed. Zo leveren we zowel verpakte uienblokjes als -ringen. Deze producten worden vooral gebruikt in de horeca of bij maaltijdverwerkende bedrijven. Als groothandel in uien wilt u natuurlijk dat jouw uien zo vers mogelijk zijn. Wij streven ernaar dat onze gepelde uien op dezelfde dag verwerkt en naar de klant vervoerd worden.

Vraag om meer informatie

Onze uien zijn van de beste kwaliteit en daar werken we hard voor. Bovendien worden onze producten en ons productieproces ieder jaar beoordeeld op kwaliteit en hygiëne. Wij zijn dan ook ontzettend trots op onze certificaten, zoals het FSSC 22000-certificaat en het GMP⁺-certificaat. Wilt u met ons bedrijf in zee? Vul ons contactformulier in, bel naar +31 341 491795 of stuur een e-mail naar info@molfreshfood.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.