VAN UIENHANDEL…

Het familiebedrijf is al generaties lang actief op het gebied van uien. In 1947 startte de familie Mol al in de uienhandel, waarna in 1992 Mol Fresh Food werd opgericht. Het bedrijf besloot zich te onderscheiden en startte met het schillen van de uien en sjalotten. In 2004 breidden ze het assortiment uit door het snijden en verpakken van de uien.

…TOT UIENSCHILBEDRIJF

De fabriek van Mol Fresh Food levert voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, maar ook in landen als Scandinavië en Engeland. Ze zijn met een productiecapaciteit van 350 tot 400 ton per week, één van de Nederlandse marktleiders op het gebied van uienverwerking.

ONZE MISSIE

Mol Fresh Food heeft geen ambitie om de grootste leverancier in de uienschilmarkt te worden. Maar wel de beste. Kwaliteit, klantvriendelijkheid, hygiëne én service zijn de sleutelwoorden binnen ons bedrijf. Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat zijn!

VAN A TOT Z DE BESTE KWALITEIT

Mol Fresh Food levert uitsluitend de beste ui-producten. Dankzij de uiterst hygiënische omstandigheden van verwerking en verpakking, voldoen al onze producten aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en hygiëne.

DISTRIBUTIE

Wilt u onnodig kwaliteitsverlies voorkomen? Mol Fresh Food beschikt over vrachtwagens waarmee wij onze producten onder perfect geconditioneerde omstandigheden van onze uienfabriek naar onze klanten kunnen vervoeren. Van A tot Z is kwaliteit gegarandeerd!