CERTIFICERING KWALITEIT & HYGIËNE

Onze kwalitatief hoogstaande verwerking werd in 1999 bekroond met het HACCP en ISO 9001 certificaat. Jaarlijks worden de certificaten opnieuw beoordeeld. Er wordt veel aandacht geschonken aan de bacteriologische omstandigheden waaronder het product wordt verwerkt.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Als eerste in onze branche heeft Mol Fresh Food de overstap gemaakt van HACCP en ISO naar FSSC 22000, om ook onze buitenlandse klanten te kunnen blijven bedienen. Omdat alle relevante aspecten binnen de organisatie getoetst en gecertificeerd zijn, kunnen alle afnemers met een gerust hart gebruik maken van onze producten.

BIOLOGISCHE PRODUCTEN

De verwerking van biologische uien vind strikt gescheiden van de gangbare productie plaats. Hiervoor is een speciaal certificaat: het SKAL certificaat.

Kortom, Mol Fresh Food is in het bezit van de volgende certificaten (klik op het logo om het certificaat te bekijken):

fsscskalgmp

Samen met onze medewerkers staan wij altijd voor u klaar om alles tot in de puntjes te laten verlopen!