Uien kopen voor de horeca

✓ Dagverse ui-producten
✓ Geen kwaliteitsverlies
✓ FSSC-gecertificeerd

Mol Fresh Food in Putten is dé leverancier voor u wanneer u uien wilt kopen voor uw bedrijf in de horeca. Onze gele uien, rode uien en sjalotten komen uit het gehele land. Allereerst worden ze gekoeld tot 2 à 3 graden Celsius, vervolgens worden de uien geschild, verwerkt en getransporteerd. In onze vrachtwagens zijn de omstandigheden bovendien perfect geconditioneerd, zodat uw ui-producten niets verliezen aan kwaliteit.

Bent u Geïnteresseerd in een leverancier voor uw groothandel?

Neem contact op met ons!

Dagverse geschilde uien kopen voor de horeca

Wilt u uien kopen bij een van dé toonaangevende bedrijven in uienverwerking in Nederland? Dan zijn wij dé leverancier voor uw horecabedrijf. U heeft bij ons de keuze tussen verschillende ui-producten. Zo kiest u bijvoorbeeld voor uien die alleen machinaal door ons geschild zijn. Het is echter ook mogelijk om de uien gesneden in blokjes of ringen te ontvangen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor biologische uien.

Vul ons contactformulier in voor vragen over onze dienstverlening

Vanuit ons bedrijf in Putten, kunnen wij u zo goed mogelijk bedienen met al uw wensen. Hierdoor heeft u een snelle levering en een dagvers product. Wanneer u ervoor kiest om bij Mol Fresh Food uien te kopen voor de horeca, staan we altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en mee te denken over uw wensen. Heeft u een opdracht voor ons? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@molfreshfood.nl of te bellen naar +31 341 491795 en we denken met u mee.