Groothandel voor biologische uien

✓ Dagverse ui-producten
✓ Geen kwaliteitsverlies
✓ FSSC-gecertificeerd

Mol Fresh Food uit Putten levert ui-producten aan verschillende landen en soorten bedrijven, zo ook aan u als groothandel voor biologische uien. Ons familiebedrijf zit al lang in de uienhandel, maar heeft zich onderscheiden door te specialiseren in het schillen, snijden en verpakken van witte uien, rode uien en sjalotten. Inmiddels hebben wij een productiecapaciteit van 350 tot 400 ton ui-producten per week en zijn een van dé toonaangevende Nederlandse bedrijven op het gebied van uienverwerking.

Bent u Geïnteresseerd in een leverancier voor uw groothandel?

Neem contact op met ons!

Een groothandel kiest bij ons voor biologische uien van kwaliteit

Kiest u als groothandel voor biologische uien, dan zit u bij ons uien verwerkingsbedrijf goed. . Onze biologische verwerking is compleet gescheiden is van onze reguliere productie. Hiervoor zijn wij bovendien ook SKAL-gecertificeerd.  Aangezien wij onze biologische uien afleveren op dezelfde dag dat ze verwerkt zijn, krijgt u dus écht alleen maar dagverse uien van de beste kwaliteit.

Bel ons of stuur een e-mail

Kwaliteit, hygiëne, service én klantvriendelijkheid zijn dé pijlers binnen ons bedrijf. We staan altijd voor onze klanten klaar, zo ook voor u als groothandel voor biologische uien. We beantwoorden graag uw vragen over onze dienstverlening of producten. U kiest bij ons bijvoorbeeld uien die alleen geschild zijn, maar u heeft ook de keuze uit gesneden uienringen of uienblokjes. Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar info@molfreshfood.nl of belt u naar +31 341 491795. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.