Wij leveren aan iedere groothandel in uien

✓ Dagverse ui-producten
✓ Geen kwaliteitsverlies
✓ FSSC-gecertificeerd

Mol Fresh Food in Putten bij Amersfoort is dé Nederlandse leverancier voor u als groothandel in geschilde en desgewenst gesneden uien! Onze uien komen uit heel Nederland en worden met onze op maat gemaakte machines snel en zorgvuldig verwerkt. Nadat de uien bij ons uienschilbedrijf worden binnengebracht, worden ze gekoeld, geschild, verwerkt en vaak dezelfde dag nog vervoerd of opgehaald door een groothandel of andere klant. Wanneer wij de uien naar u toe brengen, zorgen we bovendien voor perfect geconditioneerde omstandigheden in onze vrachtwagens, zodat de hoge kwaliteit gegarandeerd blijft.

Bent u Geïnteresseerd in een leverancier voor uw groothandel?

Neem contact op met ons!

Kies als groothandel voor uien van de hoogste kwaliteit

Als groothandel vindt u het waarschijnlijk zeer belangrijk dat de uien die u bij ons koopt van goede kwaliteit zijn. We besteden daarom veel aandacht aan de bacteriologische omstandigheden waarin we onze uien verwerken. Naast de gangbare productie, vindt de verwerking van onze biologische uien apart plaats. Voor de verwerking van biologische uien  hebben  we een apart certificaat, het SKAL-certificaat. Weet u dat we bovendien ook gecertificeerd zijn voor onze hygiëne en kwaliteit met onder andere een FSSC 22000- en een GMP+-certificaat. Deze certificaten worden jaarlijks opnieuw beoordeeld.

Neem contact op voor een offerte

Wilt u als groothandel graag zaken doen met Mol Fresh Food als leverancier voor bewerkte dagverse witte uien, rode uien en sjalotten van goede kwaliteit? Het is mogelijk om onze uien alleen geschild te ontvangen, gesnipperd of verwerkt als uienringen. Deze uienringen worden vooral gebruikt door klanten in de horeca of maaltijdverwerkende bedrijven. Neem contact met ons op via +31 341 491795 of stuur een e-mail naar info@molfreshfood.nl. U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier.