Gesnipperde ui voor de horeca

✓ Dagverse ui-producten
✓ Geen kwaliteitsverlies
✓ FSSC-gecertificeerd

Werkt u graag met gesnipperde ui in de horeca? Dan kunt u het beste terecht bij Mol Fresh Food in Putten. Wij verkopen zowel gesnipperde ui als andere ui-producten. We denken graag met u mee, zodat u bij ons het product kunt bestellen dat u het liefst in uw maaltijden of verwerkte producten gebruikt.

Bent u Geïnteresseerd in een leverancier voor uw groothandel?

Neem contact op met ons!

Gesnipperde ui kopen voor gebruik in de horeca

Als u op zoek bent naar een leverancier voor de levering van gesnipperde ui voor de horeca, dan zijn wij dé leverancier voor u. Dankzij onze hoge productiecapaciteit met onze op maat gemaakte machines kunnen we de uien na binnenkomst snel verwerken, controleren en verpakken. Uw gesnipperde uien worden bovendien met onze eigen vrachtwagens met perfect geconditioneerde omstandigheden naar uw locatie gebracht. U heeft bij ons bovendien de keuze uit diverse soorten uien: sjalotten, witte uien en rode uien.

Neem contact met ons op met vragen

Heeft u vragen voor onze medewerkers of wilt u meer weten over alle mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van uienverwerking? Wij staan voor u klaar. Naast gesnipperde ui voor de horeca, kunt u bij ons namelijk ook ui in blokjes of ringen bestellen. Al onze gesneden uien voor de horeca zijn van de beste kwaliteit en worden verwerkt aan de hand van strenge hygiëne-eisen. Bel ons op +31 341 491795 of stuur een e-mail naar info@molfreshfood.nl als u meer over ons bedrijf wilt weten.