Gesneden uien kopen

✓ Dagverse ui-producten
✓ Geen kwaliteitsverlies
✓ FSSC-gecertificeerd

Zoekt u een leverancier waar u geschilde en gesneden witte uien, rode uien en sjalotten kunt kopen voor uw groothandel of bedrijf? Bij Mol Fresh Food in Putten, nabij Amersfoort, kunt u terecht voor dagverse verwerkte uien. We streven ernaar om uw bestelde uien op dezelfde dag te verwerken en naar u te vervoeren. Wij vinden hygiëne erg belangrijk en hechten dan ook veel waarde aan ons FSSC 22000-certificaat. Hierdoor kunnen ook onze buitenlandse klanten gesneden uien bij ons blijven kopen.

Bent u Geïnteresseerd in een leverancier voor uw groothandel?

Neem contact op met ons!

Uw gesneden uien kopen bij dé leverancier in diverse ui-producten

Ons bedrijf is in 1947 begonnen in de uienhandel, maar koos ervoor om zich in 1992 te specialiseren in het schillen van witte en rode uien en sjalotten. Wij hebben zelfs een aparte productielijn met biologische uien, waarvoor wij het SKAL-certificaat ontvangen hebben. Inmiddels kunt u bij ons ook terecht als u gesneden en verpakte uien wilt kopen. Zo zijn er bij ons onder andere gesneden uienringen verkrijgbaar. Daarnaast kunt u bij ons voor uw horecabedrijf gesnipperde uien bestellen.

Bestel bij ons uw dagverse uien

Wij leveren onze dagverse ui-producten in verschillende landen, waaronder Nederland, België, Duitsland en Engeland. De gesneden uien die u bij ons kunt kopen, worden bovendien in Scandinavië geleverd. Onze gesneden uien zijn van de beste kwaliteit en daarom uitermate geschikt voor in al uw gerechten. We zijn altijd beschikbaar voor uw vragen en vinden het belangrijk dat u met onze service en producten tevreden bent. Heeft u vragen? Neem dan contact op door te bellen naar +31 341 491795 of een e-mail te sturen naar info@molfreshfood.nl.