Gesneden uien

✓ Dagverse ui-producten
✓ Geen kwaliteitsverlies
✓ FSSC-gecertificeerd

Zoekt u een leverancier waar u geschilde en gesneden gele uien, rode uien en sjalotten kunt bestellen voor uw groothandel of bedrijf? Bij Mol Fresh Food in Putten, nabij Amersfoort, kunt u terecht voor dagverse verwerkte uien. We streven ernaar om uw bestelde uien te verwerken en dezelfde dag naar u te vervoeren. Wij vinden hygiëne erg belangrijk en hechten dan ook veel waarde aan ons FSSC 22000-certificaat.

Bent u Geïnteresseerd in een leverancier voor uw groothandel?

Neem contact op met ons!

Dé leverancier voor uw gesneden uien

Ons bedrijf is in 1947 begonnen in de uienhandel maar koos ervoor om zich in 1992 te specialiseren in het schillen van gele en rode uien en sjalotten. Inmiddels kunt u bij ons ook terecht voor gesneden en verpakte uien. Zo verkopen we uienblokjes maar ook zijn er bij ons gesneden uienringen verkrijgbaar.

Bestel bij ons uw dagverse uien

Wij leveren onze dagverse ui-producten in verschillende landen, waaronder Nederland, België, Duitsland, Engeland én ook in Scandinavië worden onze uien geleverd. Onze gesneden uien zijn van de beste kwaliteit en daarom uitermate geschikt voor in al uw gerechten. We zijn altijd beschikbaar voor uw vragen en vinden het belangrijk dat u met onze service en producten tevreden bent. Heeft u vragen? Neem dan contact op door te bellen naar +31 341 491795 of een e-mail te sturen naar info@molfreshfood.nl.