Gesneden uien voor de horeca

✓ Dagverse ui-producten
✓ Geen kwaliteitsverlies
✓ FSSC-gecertificeerd

De gesneden uien van Mol Fresh Food uit Putten zijn uitermate geschikt voor gebruik in de horeca. In uw horecagelegenheid heeft u het vaak al druk genoeg. U wilt geen tijd verliezen, omdat u uien moet schillen en snijden. Als uienverwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het machinaal schillen van uien, helpen we u graag!

Bent u Geïnteresseerd in een leverancier voor uw groothandel?

Neem contact op met ons!

Gesneden uien kopen die geschikt zijn voor de horeca

Bereid u vele maaltijden waarin uien verwerkt zitten? Dan is de aanschaf van gesneden uien voor de horeca een goed idee. U heeft de keuze uit diverse uien. Zo kunt u kiezen voor gesneden rode uien, maar wij verkopen ook witte uien en sjalotten. Bovendien kiest u zelf de vorm van uw gesneden uien. Kiest u voor snippers, voor blokjes of toch voor uienringen? Bij Mol Fresh Food is dit allemaal mogelijk.

Neem contact met ons op voor een opdracht

Werkt u in de horeca en wilt u gesneden uien bestellen? Ons bedrijf helpt u graag met het verwerken van uw uien. We bezorgen deze uien bovendien in perfect geconditioneerde omstandigheden met onze vrachtwagens naar uw locatie. Vul ons contactformulier in als u een opdracht voor ons heeft of neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@molfreshfood.nl of te bellen naar +31 341 491795.