Geschilde witte uien kopen

✓ Dagverse ui-producten
✓ Geen kwaliteitsverlies
✓ FSSC-gecertificeerd

Als u geschilde witte uien wilt kopen, zit u zeker goed bij Mol Fresh Food uit Putten. Wij zijn als leverancier van ui-producten gespecialiseerd in het machinaal schillen van uien. Tevens is het mogelijk om uw uien verder te laten verwerken. Zo kiest u er zelf voor of u de gesneden witte uien die u bij ons kunt kopen ook laat snijden in blokjes, ringen of snippers.

Bent u Geïnteresseerd in een leverancier voor uw groothandel?

Neem contact op met ons!

Bij ons geschilde witte uien kopen om te verwerken in uw maaltijden

Als maaltijdverwerkingsbedrijf of horecagelegenheid gebruikt u vaak ui in uw gerechten. Het scheelt u dan ook veel tijd als u die uien niet meer hoeft te schillen. Het kopen van onze geschilde witte uien is zeker een goed idee als u tijd wilt besparen. Het is bovendien mogelijk om gesneden uien voor de horeca aan te schaffen. Uw uien worden dan dagvers en naar uw wens verwerkt en bij u afgeleverd.

Bestel uien van topkwaliteit

Bij Mol Fresh Food vinden wij kwaliteit en hygiëne erg belangrijk. Als u geschilde witte uien bij onze groothandel in uien gaat kopen, houden wij ons tijdens de dagverse verwerking en het vervoer aan alle regelgevingen op het gebied van hygiëne. Voor meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 341 491795 of een e-mail te sturen naar info@molfreshfood.nl.