Geschilde uienblokjes kopen

✓ Dagverse ui-producten
✓ Geen kwaliteitsverlies
✓ FSSC-gecertificeerd

Bij Mol Fresh Food in Putten, in de buurt van Amersfoort, kunt u geschilde en voorgesneden uienblokjes kopen van de beste kwaliteit. Onze op maat gemaakte machines zorgen voor een snelle verwerking van gele uien, rode uien en sjalotten. Vervolgens worden ze door onze medewerkers vakkundig gecontroleerd en verpakt, waarna ze in onze vrachtwagens onder perfect geconditioneerde omstandigheden vervoerd worden naar onze klanten. Wanneer onze ui-producten bij u geleverd worden, zijn ze dus nog dagvers. Daar hechten we veel waarde aan.

Bent u Geïnteresseerd in een leverancier voor uw groothandel?

Neem contact op met ons!

Geschilde en voorgesneden uienblokjes kopen bij de specialist

Wij werken op een effectieve en efficiënte manier. Dat houdt in dat onze gesneden uien meestal dezelfde dag als ze verwerkt zijn al bij onze afnemers afgeleverd worden. Zo kunnen onze klanten de producten snel verder verwerken. Onze verse geschilde en gesneden uienblokjes zijn vooral populair in de (vis-)groothandel, bakkerijen, vleesindustrie en in de horeca. We verkopen bovendien ook uienringen die men verwerkt in verschillende maaltijden.

Vul ons contactformulier in

Met onze machines hebben we een productiecapaciteit van 350 tot 400 ton uien per week. Wij zijn een van dé toonaangevende bedrijven in Nederland op het gebied van dagverse geschilde en voorgesneden uienblokjes, die u rechtstreeks bij ons kunt kopen. In ons assortiment hebben we bovendien ook biologische uien. De verwerking van deze uien is strikt gescheiden van de reguliere productie, hiervoor zijn we ook gecertificeerd met het SKAL-certificaat. Wilt u met uw bedrijf ook gebruik maken van onze diensten? Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar +31 341 491795, een e-mail te sturen naar info@molfreshfood.nl of door ons contactformulier in te vullen.