Geschilde ui

✓ Dagverse ui-producten
✓ Geen kwaliteitsverlies
✓ FSSC-gecertificeerd

Werkt u in uw onderneming graag met geschilde ui? Bestel uw geschilde uien dan bij Mol Fresh Food uit Putten. Dit uienverwerkingsbedrijf helpt u graag. In ons assortiment hebben wij diverse ui-producten die u kunt gebruiken in uw horecaonderneming, groente- of visgroothandel, pizzabakkerij of vleesverwerkend bedrijf. Al onze producten zijn bovendien van de beste kwaliteit.

Bent u Geïnteresseerd in een leverancier voor uw groothandel?

Neem contact op met ons!

Geschilde ui kopen bij dé dagverse leverancier in uien

U koopt bij ons ui-producten in diverse vormen. Allereerst is het mogelijk om bij ons geschilde ui te bestellen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om uw uien door ons te laten snijden. Als u kiest voor gesneden uien, kiest u onder andere uit ringen en blokjes. Daarnaast bestelt u ook gesnipperde uien. Deze zijn eenvoudig te gebruiken in uw maaltijdverwerkingsbedrijf. Bij het schillen en het snijden van uw uien houden wij ons aan alle regelgevingen betreft voedselveiligheid. Wij voldoen dan ook aan alle eisen om het certificaat voor kwaliteit en hygiëne, FSSC 22000, te verkrijgen.

Neem contact met ons op

Wilt u Mol Fresh Food inschakelen voor de verwerking van uw uien? U kunt zeker bij ons terecht als u graag werkt met geschilde ui. Onze geschilde witte uien bestelt u door contact met ons op te nemen. Bel ons op +31 341 491795 of stuur een e-mail naar info@molfreshfood.nl om uw wensen door te geven aan onze medewerkers.